HEALTH COACHING

Wat kan je verwachten van een health coaching?

Samen gaan wij bouwen aan gezonde levensstijl waar voeding, balans en krachtoefeningen centraal staan. Ik geloof heel sterk in een holistische aanpak, daarmee bedoel ik dat zowel geest als lichaam en alles rondom ons met elkaar in verbinding staat. Elke maand krijg je een target waarmee je aan de slag gaat om stap voor stap te werken naar een resultaat waarnaar je verlangt. Op jouw eigen tempo, luisterend naar je lichaam, onder toeizcht van mijn professionele begeleiding.

Meten is weten, daarom wordt er ook de tijd genomen om een volledige opmeting te maken van je lichaamssamenstelling via een inbodytoestel. Dit geeft een accuraat resultaat zodat we maandelijks je vooruitgang kunnen bespreken.

 

Bootcamp (12 of 28).jpg
 

FORMULES

Af (28 of 50).jpg

3 MAANDEN

Wekelijkse krachttraining (12x)
 

Lichaamsmeting (3x)
 

Health coaching sessie van 1u (3x)
 

Oro Health werkboek vol tips & tricks rond voeding, slaap, hormonen en meer
 

Golden Bootcamp ticket om samen met anderen te trainen op een opkomend evenement

FOOD (1 of 1)-12.jpg

6 MAANDEN

Wekelijkse krachttraining (24x)
 

Lichaamsmeting (6x)
 

Health coaching sessie van 1u (6x)

Koudetherapie

 

Kookbattle - test je skills
 

Oro Health werkboek vol tips & tricks rond voeding, slaap, hormonen en meer
 

Golden Bootcamp ticket om samen met anderen te trainen op een opkomend evenement

Bootcamp (11 of 28).jpg
Bootcamp (13 of 28).jpg
15-12 (29 of 69).jpg

HEALTH COACHING

Geen krachttraining inbegrepen
 

Lichaamsmeting (4x)
 

Health coaching sessie van 1u (4x)
 

1 activiteit in de 'doe-maand'
 

Oro Health werkboek vol tips & tricks rond voeding, slaap, hormonen en meer

BOEK JOUW GRATIS INTAKE GESPREK (30 MIN)

Niet zeker welk traject er ideaal voor jou zou zijn? Laten we kennismaken! Boek deze gratis 30 minuten waarin wij samen op zoek gaan naar wat jij op dit moment het meeste nodig hebt.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Laura V.

 "Als mens is het belangrijk om je goed te voelen. Dat goed voelen betekent voor iedereen iets anders maar voor mij is 1 ding zeker, het start bij jezelf! Enkele maanden geleden was ik dat goede gevoel al verschillende jaren kwijt. De Health Coaching heeft mij vooral opnieuw leren tijd maken voor mezelf waardoor ik mijzelf terug op de eerste plaats heb durven zetten. Het is veel meer dan een 'weight loss journey' geweest! Stap voor stap heb ik opnieuw vertrouwen gekregen, niet alleen in mijzelf maar ook in mijn lichaam. Dankzij de tips en coaching van Damiano weet ik nu wat mijn lichaam nodig heeft en voel ik mij gezonder als ooit. Soms moet je als mens de dingen durven los laten, het eens helemaal over een andere boeg gooien en vertrouwen op het proces!"

Morgane Gielen

"Voor mij gaat mijn wekelijkse trainingsmoment met Damiano niet over afvallen, het gaat over het vinden van balans, rust, het verminderen van stress, luisteren naar mijn eigen grenzen en leren wat het betekent om voor mijn eigen lichaam en geest te zorgen.  Het is zoveel meer dan alleen een wekelijkse workout omdat ik zoveel leer door de coaching van Damiano over het menselijk lichaam, hormonen, biohacking en de lessen die het universum probeert om mij te leren."

Sofie V.

"Dankzij Oro Health leerde ik om mijn lichaam te voeden, niet zomaar te vullen. Het heeft mijn levensstijl volledig omgegooid en op dit moment ben ik een heel ander persoon geworden door de wekelijks begeleiding."

CONTACT

Reden van contact

Bedankt voor de inzending!