top of page

Health Coaching

Klaar om je leven in 100 dagen volledig te resetten en te barsten van de energie? In dit 100 dagen pakket krijg je elke maand gepersonaliseerde objectieven waarmee je aan de slag gaat. Zo werk je stap voor stap toe naar het resultaat dat je verlangt, door je lichaam en geest bewust te verbinden. Op jouw eigen tempo, luisterend naar je lichaam.

 

Maand 1

- Bepalen van je doelen 
- Aanleren welke voeding je dankbaar mag aannemen

- Samen inkopen doen
- Samen met het Oro boek nieuwe routines aanleren

Maand 2 : Party
 

- Inbouwen van een party meal per week

- Een food workshop waar je heel wat nieuwe inzichten zal leren

- Slaap analyseren en verbeteren 

- Bepalen van je dominante neurotransmitter
- Weekmenu’s en boodschappenlijstjes

 

Maand 3: Let's do this

 

- Inbouwen van nieuwe gewoontes

- Koudetherapie en de kracht van ademen

- Kennismaking met krachttraining

- Exclusieve tips en tricks om je energie nog extra te leren boosten


 

Wil je blijven knallen en na de 100 dagen health coaching een regelmatige opvolging wensen onder vorm van krachttraining, yoga of ondersteuning in je voedingspatroon? We got you.  Alles kan op maat besproken worden na afronding van je traject. 

Wat is er nog in het pakket inbegrepen?

4x lichaamsanalyse 
-> Meting van je lichaamssamenstelling, spier- en vetmassa

-> Opvolgen van jouw vooruitgang

8x health coaching 
-> Adapteer een volledig nieuwe levensstijl
-> Werk naar je eigen doelen toe
-> Opvolging en professionele begeleiding


1x koudetherapie
-> Ontdek de voordelen op je gehele lichaam

1x krachttraining
-> Leer de basis van een goede work-out

 

1x Soul Strength

-> 30 minuten krachttraining + 30 minuten yoga

 

1x food workshop
-> 75 minuten back to the basics: wat is gezonde voeding?

Boodschappenlijst en menu's
-> Do's & don'ts

Gratis Oro Health Boek
-> Een boek vol tips en tricks en je leidraad doorheen het hele traject

Waar, wanneer, hoe?

De thuisbasis van Oro Health is in de Druivenstreek, meer bepaald Huldenberg. De koudetherapie en de krachttraining gaan dan ook op deze locatie door.

 

Echter gebeuren de meeste gesprekken, evaluaties en schema besprekingen online. De verplaatsingen voor de 100 dagen health coaching zijn dus beperkt.

Health
Kracht

Krachttraining

Bij Oro kan je terecht voor gepersonaliseerde lessen om uw cardiovasculaire conditie en spieruithoudingsvermogen te activeren.

 

Krachttraining helpt om calorieën te verbranden en richt zich op het onderhouden en opbouwen van een verhouding kracht-spiermassa.

De lessen gaan door in de Oro studio in Huldenberg. Je kan kiezen tussen een maandelijkse, driemaandelijkse of half jaar formule waarbij we 1x per week 60 minuten trainen.
 

37.jpg
Oro-September (10 of 92).jpg

Yoga & Soul Strength

Ons welzijn komt van binnenuit, hoewel ons vertrouwen vaak wordt bepaald door hoe onze buitenkant eruitziet en aanvoelt. Elk seizoen wordt anders ervaren, en de uitdaging om je energiek of rustig te voelen kan een dagelijkse inspanning zijn.

 

Soul Strength beweegt met de seizoenen mee, om dat innerlijke vuur dat je goed doet voelen, aan te wakkeren. Spieren worden aangespannen en calorieën worden verbrand. We gebruiken krachttrainingsoefeningen, en aardende yogahoudingen die de flexibiliteit van je lichaam vergroten. 

 

Soul Strength heeft als doel de harmonie van je mentale toestand te ondersteunen, in symbiose met je fysieke wezen. 


 

Yoga
Bisceglie (30 of 58).jpg
Bootcamp (11 of 28).jpg
Af (8 of 50).jpg

Getuigenissen

Laura V.

"Ik voelde me al enkele jaren niet meer goed in mijn vel. De Health Coaching heeft mij vooral opnieuw leren tijd maken voor mezelf waardoor ik mijzelf terug op de eerste plaats heb durven zetten. Het is veel meer dan een 'weight loss journey' geweest! Stap voor stap heb ik opnieuw vertrouwen gekregen, niet alleen in mijzelf maar ook in mijn lichaam. Dankzij de tips en coaching van Damiano weet ik nu wat mijn lichaam nodig heeft en voel ik mij gezonder als ooit."

Morgane Gielen

"Voor mij gaat mijn wekelijkse trainingsmoment met Damiano niet over afvallen, het gaat over het vinden van balans, rust, het verminderen van stress, luisteren naar mijn eigen grenzen en leren wat het betekent om voor mijn eigen lichaam en geest te zorgen.  Het is zoveel meer dan alleen een wekelijkse workout omdat ik zoveel leer door de coaching van Damiano over het menselijk lichaam, hormonen, biohacking en de lessen die het universum probeert om mij te leren."

Kasia Walczak

"Having Natalia as my yoga teacher is a lovely life experience. Whenever I have a difficult day, a session always feels so relieving and much lighter on my soul. I am her regular student now. The way she prepares the classes is a special event. Not only a "class" but the whole journey within yourself. I highly recommend to try her class!"

bottom of page