WAAROM ORO HEALTH?

DAMIANO FIORE

Zolang ik me kan herinneren spelen sport en gezondheid een belangrijke rol in mijn leven.

 

Als leraar lichamelijke opvoeding kan ik jongeren hierover iets bijbrengen. Dankzij mijn opleiding tot personal trainer en de vele opleidingen over voeding, krachttraining en hormoonbalans kon ik deze passie verder ontplooien en in de praktijk brengen.

Mijn passie voor krachttraining breidde zich langzamerhand uit naar gezonde voeding en innerlijke balans die in hun onderlinge samenwerking een cruciale rol spelen om je potentieel volledig te kunnen benutten.

 

Gedurende mijn vele reizen en vrijwilligerswerk kwam ik in aanraking met uiteenlopende culturen die me eveneens hielpen bij een innerlijk zoekproces.

 

We zoeken vaak wat we thuis hebben, maar in alle drukte uit het oog verliezen. Mijn doel is om mensen tijdens hun drukke levens te gidsen tijdens de zoektocht naar een gezonde levensstijl.

ORO HEALTH

ORO zn.
1. kostbaar edelmetaal met een gele kleur
2. de beste versie van jezelf

De missie van Oro is mensen te helpen om de beste versie van zichzelf te worden en bovenal te laten zien dat deze mogelijkheid bestaat.

 

Oro biedt aan, maar uiteindelijk telt het dat jij dat stukje goud meeneemt dat jou brengt waar je zijn wilt.

Oro hoopt meer te kunnen aanbieden dan wat de basispijlers afzonderlijk betekenen, het is dan ook alleen in onderlinge interactie dat deze hun werkelijk potentieel waarmaken.

Een welgemeende dankjewel aan Morgane Gielen voor het maken van de website en het beeldmateriaal, Elissa Bronselaer voor de grafische vormgeving en Frederika Adriaensens voor de overige foto's!

CONTACT

Bedankt voor de inzending!